Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bästa lånet utan säkerhet

Bästa lånet utan säkerhet? Vilket är det bästa privatlån just nu? Först ska vi bara klara göra för alla att privatlån och blancolån är två namn på ett och samma typ av lån och det är alltså en lån utan säkerhet. Vilket innebär att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett bolån så lämnar du bostaden som säkerhet för lånet så det är alltså ett lån med säkerhet istället. Så nu har vi klargjort det och kan gå vidare till vilket lån utan säkerhet som är bäst.

Vi har valt att utnyttja våran unika ställning som en av Sveriges största ekonombloggar genom att få info av bankerna vilka besökare som väljer att låna pengar efter ha besökt våran sajt. Det gör att vi kan se vilket lån av dom lånen vi listar på Kontantinsats.se som är allra populärast hos våra besökare. Av det har vi sedan tagit fram dom 3 populäraste privatlånen av alla och sorterat dom efter vilket lån som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. Det är alltså så vårt bäst i test går till och vi tycker att det är så träffsäkert som ett sådant test kan bli om du frågor oss.

Du har alltid möjlighet att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån hos oss. Sedan lägger vi alltid till våran egen recension också för att göra testet ännu mer komplett. Här ovan kan du se dom 10 populäraste lånen utan säkerhet just den här veckan. Vi har skapat Bästa lånet utan säkerhet för våra besökare och vill därför gärna veta vad ni tycker om den. Guiden alltså. Vi vill bland annat att rubriken ska stämma så bra som möjligt med innehållet. Och att du kan hitta det du söker i ämnet oavsett på vilket nivå av kunskap du besitter innan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.