1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Bästa företagslån 2018

Bästa företagslån? Vilket är det bästa företagslånen enligt era bäst i tester för i år? Det vi gör för att få fram det bästa företagslånet är att vi tar hjälp av våra besökare. Med omdöme, betyg, recensioner, info och topplistor försöker vi skapa en plattform där alla kan samlas för att hitta det bästa företagslånet. Vi samlar in alla företagslån där du sedan enkelt kan se vilket lån som är populärast hos våra besökare efter dom har besökt någon av våra guider om att låna pengar till företag.

Sedan bygger vi ut dom med omdöme och betyg från våra besökare. Omdöme i form av kommentarer där man kan säga exakt vad man tycker om ett lån och vilka erfarenheter man har av det. Sedan har vi betyg 1-5 där man trycker på stjärnor som räknar ihop det totala betyget från alla besökare. På det lägger vi våran egna recension där du kan läsa vad vi på redaktionen tycker om lånet efter ha följ lånebranschen varje dag sedan starten år 2010. I dag har vi vuxit till en av Sveriges största nischade bloggar om lån och ekonomi så vi hoppas vi har något att lägga till i våra recensioner. Det här sammanfattar vi sedan så att du ska kunna hitta det bästa företagslånet.

Bäst i test av företagslån

Här ser du dom 3 populäraste företagslånen hos våra besökare just den här veckan. Topplistan är första satt efter omdöme och betyg i början av veckan och sedan när dom 20 första av våra besökare har tagit ett företagslån så ändras listan till att visa dom populäraste lånen just precis den här veckan och sedan nollställs listan varje måndag klockan 00:01 igen.

För att se alla företagslån så går du till guiden Företagslån.

Bästa företagslån

Låna till aktiebolag och enskild firma

Det skiljer sig en del vad gäller lån till aktiebolag och enskild firma så se till att läsa på ordentlig om det. Precis som alltid när man ska låna pengar det vill säga. Vi har försökt bygga vidare till dom olika guiderna i ämnet i den här guiden så du ska kunna hitta det du söker när du söker finansiering till ditt företag.

Samlingssidan för allt om företagslån

Vi har skapat Företagslån för att samla allt om lån till företag på en och samma sida. Så besök den sidan om du vill läsa på om allt som har med lån till företag att göra.

Jämför alltid innan du ska låna

Du ska alltid jämföra lån innan du väljer ett då du kan spara in väldigt mycket pengar om du lägger en stund på att se om du har ett lån som är så bra som möjligt för just dig. Så lägg lite extra tid på att jämföra så du är säker på att du har en bra ränta och bra villkor för just dig och dina förutsättningar med ditt företag.

Du kan ge båda omdöme och betyg på Bästa företagslån och du börjar med betyg här ovan och sedan kan du gå till kommentarsfältet för att ge ett omdöme. Vi är väldigt måna om att få veta vad just du tycker om det du läst så vi kan bli bättre. Varje besök här vill vi ska göra att guiden blir bättre hela tiden. Här nedan kan du börja med och ge betyg med stjärnorna och det vi vill att du ger betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet du hittar i den här guiden?


Är det samma lån till aktiebolag och enskild firma?

Svar: Nej det skiljer sig en hel del och det är viktigt för dig att förstå skillnaden innan du väljer att låna pengar till ditt företag. Ska du låna pengar till ditt företag är det väldigt viktigt att du verkligen läser på först så du vet vad det innebär.

Hur funkar ert bäst i test av lån?

Svar: Vi gör så att vi samlar in data om hur populära lånen är hos våra besökare genom topplistorna vi skapar varje vecka och till det lägger vi till omdömen och betyg från er som besöker våra specilsidor om varje lån. Men det slutar inte där utan vi lägger även till våra egna recensioner.

Kan man ta lån till företag online?

Svar: Ja lån till företag börjar bli allt större hela tiden även om det inte gått lika snabbt i utvecklingen som lån till privatpersoner men idag går det att ta lån till företaget på nätet.


Se listan på mer om Bästa företagslån


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.