Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Bästa företagslån 2018

Bästa företagslån? Vilket är det bästa företagslånen enligt era bäst i tester för i år? Det vi gör för att få fram det bästa företagslånet är att vi tar hjälp av våra besökare. Med omdöme, betyg, recensioner, info och topplistor försöker vi skapa en plattform där alla kan samlas för att hitta det bästa företagslånet. Vi samlar in alla företagslån där du sedan enkelt kan se vilket lån som är populärast hos våra besökare efter dom har besökt någon av våra guider om att låna pengar till företag. Sedan bygger vi ut dom med omdöme och betyg från våra besökare. Omdöme i form av kommentarer där man kan säga exakt vad man tycker om ett lån och vilka erfarenheter man har av det. Sedan har vi betyg 1-5 där man trycker på stjärnor som räknar ihop det totala betyget från alla besökare. På det lägger vi våran egna recension där du kan läsa vad vi på redaktionen tycker om lånet efter ha följ lånebranschen varje dag sedan starten år 2010. I dag har vi vuxit till en av Sveriges största nischade bloggar om lån och ekonomi så vi hoppas vi har något att lägga till i våra recensioner. Det här sammanfattar vi sedan så att du ska kunna hitta det bästa företagslånet.

Bästa företagslån – Topp 3

Här ser du dom 3 populäraste företagslånen hos våra besökare just den här veckan. Topplistan är första satt efter omdöme och betyg i början av veckan och sedan när dom 20 första av våra besökare har tagit ett företagslån så ändras listan till att visa dom populäraste lånen just precis den här veckan och sedan nollställs listan varje måndag klockan 00:01 igen.

För att se alla företagslån så går du till guiden Företagslån.

Bästa företagslån

Låna till aktiebolag och enskild firma

Det skiljer sig en del vad gäller lån till aktiebolag och enskild firma så se till att läsa på ordentlig om det. Precis som alltid när man ska låna pengar det vill säga.


Diskutera och ställ frågor om Bästa företagslån

Vi tror att vi bygger störst mervärde tillsammans med våra besökare så därför kan du diskutera och ställa frågor om alla guider. Så även med guiden Bästa företagslån alltså. Du kan diskutera och ställa frågor längst ner i den här guiden.

Är det samma lån till aktieolag och enskild firma?

Svar: Nej det skiljer sig en hel del och det är viktigt för dig att förstå skillnaden innan du väljer att låna pengar till ditt företag. Ska du låna pengar till ditt företag är det väldigt viktigt att du verkligen läser på först så du vet vad det innebär.


Samlingssidan för allt om företagslån

Vi har skapat Företagslån för att samla allt om lån till företag på en och samma sida. Så besök den sidan om du vill läsa på om allt som har med lån till företag att göra.

Företagslån


Se listan på mer om Bästa företagslån

Här hittar du en snabbmeny över guider vi skrivit om företagslån och som vi tycker du borde läsa. Speciellt om du är osäker på hur ett företagslån fungerar och vilket lån du ska välja. Ta hjälp av våra andra besökare och diskutera fram det bästa lånet.


Sammanfattning av Bästa företagslån

I Bästa företagslån så försöker vi utse det bästa företagslånet av alla. Och det gör vi tillsammans med er. Våra besökare. Med omdöme och betyg och hur populära lånen är.


Det här är en meny över rubrikerna till alla kapitel i guiden Bästa företagslån. Tanken är att du ska kunna klicka dig fram i rubrikerna och på så sätt enklare hittar rätt och framförallt snabbare. Du klickar på rubrikerna för direkt komma till det. Du kan ge båda omdöme och betyg på Bästa företagslån och du börjar med betyg här ovan och sedan kan du gå till kommentarsfältet för att ge ett omdöme. Vi är väldigt måna om att få veta vad just du tycker om det du läst så vi kan bli bättre. Varje besök här vill vi ska göra att guiden blir bättre hela tiden. Här nedan kan du börja med och ge betyg med stjärnorna och det vi vill att du ger betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet du hittar i den här guiden?

En reaktion på “Bästa företagslån 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.