Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bästa blancolån 2018 – Topp 3

Bästa blancolån 2018? Hur vet man vilket som är det? Det är en fråga som vi tagit på största allvar och där vi samlat ihop blancolån som vi låter våra besökare lämna omdöme och betyg på dygnet runt året runt. Sedan sorteras en topplista just efter det. Med start varje måndag klocka en minut över toll. Sedan ser sorteringen ut så för dom 20 första lånen som tas vi listan och sedan visas den efter vilka lån som är populärast istället. Det vill säga vart flest tar lån just precis nu. På så sätt hoppas vi att vi alltid kan få fram det bästa lånet just exakt nu och inte veckor eller år tillbaka. För sådant kan svänga snabbt. Det vet vi av erfarenhet efter ha jobbat med lån varje dag sedan år 2010.

Topp 3 här ovanför

Här ovan ser du topp 3 vad gäller populäraste lånen. Och den listan är alltså baserad på hur populära dom är och hur bra omdöme och betyg dom får av våra besökare. Till det lägger vi även till våra egna åsikter med våra recensioner.

Bästa blancolån


Innehåll i Bästa blancolån

  • Så blancolån är alltid ett lån utan säkerhet?
  • Privatlån är samma sak?
  • Är det osäker att att ta ett lån utan säkerhet?
  • Kan man använda det till topplån?
  • Kan man använda det till en båt?

Allt vi skriver om blancolån

I guiden blancolån samlar vi allt vi skriver om just lån utan säkerhet. Så besök den guiden innan du väljer att ta ett sådant lån. Visionen med den guiden är att du ska få en så bra överblick som möjligt.

Privatlån är samma sak bara ett annat namn

Privatlån är namnet som vissa banker använder för just lån utan säkerhet och det är bra för dig att veta om innan du börjar jämföra räntor för lån utan säkerhet. Du bör även titta in våran guide Privatlån också så du vet varför det finns fler namn på exakt samma typ av lån.

Så försöker vi få fram det bästa av alla

Med Bästa blancolån försöker vi lista ut vilket av alla blancolån som är bäst. Men inte förra månaden eller förra året utan exakt just nu. Den här veckan. Löpande hela tiden. I kommentarsfältet kan du ge omdöme på guiden. Vi har skapat den för att våra besökare ska hitta allt dom söker angå blancolån och tycker du att vi har lyckats eller inte lyckats så skulle vi bli glada om du ville ta dig tid att visa det nedan. Här listar vi helt enkelt dom. Tycker du att vi gör det bra? Vi utgår från guiden Blancolån och tar ut dom bäst för att diskutera enbart dessa.


Så blancolån är alltid ett lån utan säkerhet?

Svar: Ja det är korrekt. Både blancolån och privatlån är namn för lån utan säkerhet. Alltså lån där du inte lämnar något i pant för att få låna pengar. Där dom tar en kreditupplysning för att se om dom tror du kan betala tillbaka lånet och hur stor risk dom tror det är att låna ut till dig.

Privatlån är samma sak?

Svar: Ja och det är så klart lite förvirrande men privatlån är samma typ av lån. Alltså ett lån utan säkerhet. Så det är viktigt att du vet om det när du ska jämföra lån så du inte tror att någon bank inte har lånet för att dom kallar det för något annat.

Är det osäker att att ta ett lån utan säkerhet?

Svar: Lån utan säkerhet är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar helt enkelt. Det har alltså inget i säkerhet för dig att göra. Alltså det är inget osäkert lån på något sätt. För att ta ett exempel så är bolån ett lån med säkerhet. För om du inte betalar ditt bolån så kan banken sälja bostaden. Men vid ett privatlån så har inte banken en säkerhet. Där av namnet.

Kan man använda det till topplån?

Svar: Det går att ta lån utan säkerhet till topplån. För att se om du kan göra det så måste du helt enkelt ansökan hos önskad bank eller långivare.

Kan man använda det till en båt?

Svar: Ja precis som med lån till bil så fungerar det på samma sätt. Så ett lån utan säkerhet passar utmärkt för att köpa en båt. Vi hoppas så klart Bästa blancolån kan göra så du känner att du hittar rätt lån till din nya båt.


Sammanfattning av Bästa blancolån

Bästa blancolån visar dom som kommer fram som topp 3 över våra test av just blancolån. Och det sammanställer vi genom att samla data från våra guider om just sådana lån. Och till det lägger vi alltid omdöme, betyg, recensioner, rapporteringar om dom i media med mera.