TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Bästa blancolån – Hitta bästa blancolånet 2019!

Bästa blancolån 2019? Hur vet man vilket som är det? Det är en fråga som vi tagit på största allvar och där vi samlat ihop blancolån som vi låter våra besökare lämna omdöme och betyg på dygnet runt året runt. Sedan sorteras en topplista just efter det. Med start varje måndag klocka en minut över toll. Sedan ser sorteringen ut så för dom 20 första lånen som tas vi listan och sedan visas den efter vilka lån som är populärast istället. Det vill säga vart flest tar lån just precis nu. På så sätt hoppas vi att vi alltid kan få fram det bästa lånet just exakt nu och inte veckor eller år tillbaka. För sådant kan svänga snabbt. Det vet vi av erfarenhet efter ha jobbat med lån varje dag sedan år 2010.

Innehåll i Bästa blancolån

  • Så blancolån är alltid ett lån utan säkerhet?
  • Privatlån är samma sak?
  • Är det osäker att att ta ett lån utan säkerhet?
  • Kan man använda det till topplån?
  • Kan man använda det till en båt?

Bästa blancolån

Topp 3 här ovanför

Här ovan ser du topp 3 vad gäller populäraste lånen. Och den listan är alltså baserad på hur populära dom är och hur bra omdöme och betyg dom får av våra besökare. Till det lägger vi även till våra egna åsikter med våra recensioner.

Allt vi skriver om blancolån

I guiden blancolån samlar vi allt vi skriver om just lån utan säkerhet. Så besök den guiden innan du väljer att ta ett sådant lån. Visionen med den guiden är att du ska få en så bra överblick som möjligt.

Privatlån är samma sak bara ett annat namn

Privatlån är namnet som vissa banker använder för just lån utan säkerhet och det är bra för dig att veta om innan du börjar jämföra räntor för lån utan säkerhet. Du bör även titta in våran guide Privatlån också så du vet varför det finns fler namn på exakt samma typ av lån.

Så försöker vi få fram det bästa av alla

Med Bästa blancolån försöker vi lista ut vilket av alla blancolån som är bäst. Men inte förra månaden eller förra året utan exakt just nu. Den här veckan. Löpande hela tiden. I kommentarsfältet kan du ge omdöme på guiden. Vi har skapat den för att våra besökare ska hitta allt dom söker angå blancolån och tycker du att vi har lyckats eller inte lyckats så skulle vi bli glada om du ville ta dig tid att visa det nedan. Här listar vi helt enkelt dom. Tycker du att vi gör det bra? Vi utgår från guiden Blancolån och tar ut dom bäst för att diskutera enbart dessa.

Så har vi lagt upp innehållet här

Bästa blancolån visar dom som kommer fram som topp 3 över våra test av just blancolån. Och det sammanställer vi genom att samla data från våra guider om just sådana lån. Och till det lägger vi alltid omdöme, betyg, recensioner, rapporteringar om dom i media med mera.

Blancolån till kontantinsats

Ja du kan låna 15 procent av bostadens värde. Köper du en villa för 2 miljoner kan du alltså ta ett blancolån till 300.000kr. Resten kan du ta ett bolån till. Du kan max ta 85 procent av bostadens värde med ett bolån där du lämnar bostadens som säkerhet för lånet. Resterande 15 procent måste du ha själv eller ta med ett blancolån (även kallat privatlån). Här ovan ser du en topp 10 lista över dom 10 mest populära blancolånen just den här veckan.

Se hur andra besökare lånat i våran totala topplista

Där ser du vart våra besökare fått lån flest gånger den här veckan. Listan nollställs sedan varje måndag klocka 00.01 på natten. Alla behåller sin position men utan röster. Sedan kan du ta en titt på hela topplistan där du kan se dom populäraste blancolånen just nu totalt samt alla andra topplistor över lån. Till exempel dom mest populära låneförmedlarna just nu eller dom populäraste snabblånen just nu. Alla topplistor fungerar på ungefär samma sätt och exakt beskrivning står på respektive topplista. Sedan försöker vi göra dessa topplistor ännu mer relevanta och intressanta för våra besökare genom att erbjuda alla att läsa och lämna betyg och omdöme på alla lån, banker, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster. På så sätt vill vi skapa den bredaste jämförelsen för lån och då speciellt för lån till kontantinsats.

Veckans topp 3 blancolån

Här listar vi veckans topp 3 över blancolån till kontantinsats. Listan visar alltså vart besökare på Kontantinsats.se valt att låna till sin kontantinsats oftast just den här veckan. Du kan även välja att se hela topplistan och läsa omdöme, betyg och recensioner. På så sätt hoppas vi att du själv kan hitta en lån som passar just dig/er. Vårt mål är att informera att det är möjligt att låna pengar till kontantinsatsen. Vi tror att vi kan undvika att en hel generation hamnar utanför bostadsmarknaden på så sätt.

Blancolån till kontantinsats

Så blancolån är alltid ett lån utan säkerhet?

Svar: Ja det är korrekt. Både blancolån och privatlån är namn för lån utan säkerhet. Alltså lån där du inte lämnar något i pant för att få låna pengar. Där dom tar en kreditupplysning för att se om dom tror du kan betala tillbaka lånet och hur stor risk dom tror det är att låna ut till dig.

Privatlån är samma sak?

Svar: Ja och det är så klart lite förvirrande men privatlån är samma typ av lån. Alltså ett lån utan säkerhet. Så det är viktigt att du vet om det när du ska jämföra lån så du inte tror att någon bank inte har lånet för att dom kallar det för något annat.

Är det osäker att att ta ett lån utan säkerhet?

Svar: Lån utan säkerhet är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar helt enkelt. Det har alltså inget i säkerhet för dig att göra. Alltså det är inget osäkert lån på något sätt. För att ta ett exempel så är bolån ett lån med säkerhet. För om du inte betalar ditt bolån så kan banken sälja bostaden. Men vid ett privatlån så har inte banken en säkerhet. Där av namnet.

Kan man använda det till topplån?

Svar: Det går att ta lån utan säkerhet till topplån. För att se om du kan göra det så måste du helt enkelt ansökan hos önskad bank eller långivare.

Kan man använda det till en båt?

Svar: Ja precis som med lån till bil så fungerar det på samma sätt. Så ett lån utan säkerhet passar utmärkt för att köpa en båt. Vi hoppas så klart Bästa blancolån kan göra så du känner att du hittar rätt lån till din nya båt.