Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 38. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa billånet 2018

Bästa billånet? Vilket är det absolut bästa billånet? Ja hur hittar man egentligen det? Först och främst bör man tänka igenom vilket alternativ man vill ha. Vill man ta ett ”vanligt” billån där du enligt lagt måste ha minst 20 procent kontantinsats eller vill du låna till bil med ett privatlån upp till 350.000kr och där du inte behöver någon kontantinsats alls?

Bästa billånet

Bästa billån utan kontantinsats

Bästa billånet utan kontantinsats hoppas vi få fram genom att ha skapat topplistan ovan. Topplistan sätta efter vilket lån som är mest populärt hos besökare innan dig. Fördelen med billån är att det ofta är billigare än ett privatlån pga att man vid ett billån lämnar bilen som säkerhet för lånet och vid ett privatlån gör man det inte. Det gör att långivaren tar mindre risk vid ett billån än vid ett privatlån och således kan ta mindre betalt. Men nackdelen för många är som sagt att man själv måste ha 20 procent själv och därför väljer väldigt många att låna till bil med ett privatlån istället. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som besökare innan dig valt att låna till bil med. Vill du istället titta in ”vanliga” billån kan du titta in våran undersida billån.

Bästa billånet utan kontantinsats

Bästa billånet utan kontantinsats? Läs mer under bästa billånet utan kontantinsats. Billån är både ett privatlån och ett ”vanligt” billån där långivaren tar bilen som säkerhet för lånet. Men i det här fallet kallar vi framför allt ”vanligt” billån för just billån.

ICA Banken

ICA bankens billån är i skrivande stund ett privatlån som marknadsförs som en billån och kan användas alltså användas som ett billån utan kontantinsats. Du behöver inte köpa bilen hos en bilhandlare eller bry dig om vilken årsmodell bilen har. Saker du ofta annars måste ta hänsyn till vid ett ”vanligt” billån.

Lendo

Lendo billån är ett privatlån i skrivande stund och är en jämförelse av privatlån där du bara får en kreditprövning. Det bästa billånet är hittills 3 billån utan kontantinsats. Det vill säga billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Där hittar vi Lendo på första plats, sedan har vi Advisa och på tredje plats hittar vi ICA Banken. Vi har tagit fram det bästa billånet genom att se vart dom flesta besökarna valt att låna till bil under 2017 helt enkelt. Vi råder dig att läsa omdöme, betyg och recensioner om samtliga lån innan du ska låna pengar. Se gärna även guiden billån för att läsa om fler alternativ.


Hur utser ni det bästa billånet?

Svar: Vi utser det bästa billånet med hjälp av våra besökare. Det vi gör är att samla in data från hela året och ta fram dom 3 populäraste billånen via Kontantinsats.se. Det vill säga dom 3 billånen som våra besökare oftast väljer att låna pengar av efter ha läst någon av våra guider om billån. Sedan tittar vi vilka av dessa 3 som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. Där har vi sedan en topp 3 billån där vi helt enkelt utser nummer 1 på den listan till året billån. Och så har vi gjort sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.


Läs mer om Bästa billånet på Kontantinsats

Om du vill läsa vidare om ämnet kan du klicka dig vidare i den här listan. Vi har radat upp dom populäraste guiderna om ämnet så du enkelt ska kunna ta dig vidare. Den populäraste hittar du längst upp och sedan går den neråt helt enkelt.


En reaktion på “Bästa billånet 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.