Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa billån

Bästa billån 2018? Vilket billån är bäst 2018? Och hur har ni kommit fram till det? Vi försöker ta fram det bästa billånet genom att samla in data från alla våra guider om billån och sammanställa det till en topplista som visar det billånen som våra besökare får lån hos flest gånger. Om det sedan är det bästa billånet är så klart svårt att avgöra bara utifrån det och därför har vi även så att våra besökare får lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Till det har vi på redaktionen sedan skrivit en recension om varje billån. På på redaktionen har jobbat med att följa lånebranschen varje dag sedan år 2010 så förhoppningsvis har vi en ganska klar överblick över billån i Sverige 2018.

Dom 5 populäraste lånen till bil

Hos oss kan du jämföra billån och det gör du i guiden billån. Vi sammanställer datan från alla sidor om lån och här ovan kan du se dom 5 populäraste lånen till bil och vill du se hela topplistan som den baseras på så hittar du den längre ned på denna sida. Besök även startsidan för lån till bil vi länkat här ovan.

Billån UTAN bilen som säkerhet: Billån utan kontantinsats, köp bilen av vem du vill, köp vilken bil du vill oavsett årsmodell, du kan låna till en billig bil.

Billån MED bilen som säkerhet: Billån med MINST 20% i kontantinsats oavsett bank, du får ofta bara köpa bilen av en bilhandlare, du får inte köpa en bil äldre än x-antal år, du kan sällan låna mindre än 50.000kr.

Enkla topplistan bästa billån

Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte

Du bör känna till dom dina alternativ innan du ska låna till bil. Dom vanligaste är att du antingen tar ett privatlån till din bil (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) eller så lämnar du bilen som säkerhet för lånet eller så leasar du bilen. Vi jämför framförallt privatlån till bil på Kontantinsats.se då det visat sig att det är det populäraste alternativet hos våra besökare.

Använd en låneförmedlare

Ett enkelt sätt att jämföra billån är att använda en låneförmedlare. Dom flesta låneförmedlarna jämför privatlån som används till billån när man bland annat inte vill lägga någon kontantinsats eller vill köpa en bil av en privatperson eller en bil av äldre modell. Det finns många anledningar till att man använder privatlån till bil. Men då är låneförmedlare att föredra eftersom du enkelt kan jämföra över 20 banker mot varandra helt gratis.

Överbelåna dig inte

Belåna inte max vad du får låna bara för att du kan. Det kan komma tillfällen i framtiden då du måste kunna låna mer pengar och då vill du inte ha lånat allt du kan för att köpa en bil. Vi kan säga till hur många gånger som helst. Det viktigaste är att du jämför lånen innan du väljer att ta lånet. För vad gäller lån så finns det mycket pengar att spara.


Innehåll i guiden Bästa billån

Det här är en snabbmeny över guiden Bästa billån så du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig runt i guiden och läsa dom delar som du tycker verkar intressanta och som möjligtvis kan svara på dina eventuella frågor. Vårt mål är att du inte ska behöva lägga ner onödig tid på Kontantinsats.se. Därför försöker vi alltid leverera svar på dina frågor och funderingar så snabbt som möjligt och har vi inte svar på dina frågor och funderingar ska du kunna se det snabbt.


Vanliga frågor om Bästa billån

Här nedan samlar vi frågor som är relaterade till bästa billån. Vi får väldigt många frågor om just hur bra eller dåligt ett billån är och det är det Kontantinsats.se handlar om. Att vi tillsammans ska utse vilka lån som är bra och dåliga helt enkelt.

 • Finns det något billån helt utan kontantinsats?
 • Vilket billån är bäst?
 • Har Lendo billån?
 • Hur mycket kan jag låna till bil?
 • Kan man ta ett snabblån och smslån till bil?
 • Vad bestämmer min ränta?

Finns det något billån helt utan kontantinsats?

Svar: Det korta svaret är att jag det finns det. Det lite längre svaret är att jag det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån till bil. Där du lånar 100% utan att lämna bilen som säkerhet. Men det finns däremot inget billån utan insats där du kan lämna bilen som säkerhet för lånet.

Vilket billån är bäst?

Svar: Det billån som våra besökare valde mest under 2016 och även nu 2017 är Lendo. Lendo har enbart privatlån så det vanligaste hos våra besökare är alltså att dom tar ett privatlån för att låna till bil. Dom väljer alltså inte att ta ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Efter vi sammanställer vårt bäst i test av billån som är det Lendo som är testvinnare.

Har Lendo billån?

Svar: Ja i form av privatlån till bil. Lendo har alltså inte något billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ändå är Lendo det populäraste billånet hos våra besökare. Vad det beror på vet vi inte.

Hur mycket kan jag låna till bil?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en låneansökan. Då kan du få reda på om du först och främst får låna pengar och istället hur mycket du i så fall får låna. Men en rumregel som man ofta kan läsa sig till på låneförmedlares hemsidor eller på långivares är att man kan ha i bakhuvudet att inte ha mer än 90% av sin årsinkomst i privatlån totalt. Så har man 0kr i privatlån så kan man alltså prova ansöka om 270.000kr i privatlån om man har en årsinkomst på 300.000kr. Men det här är högst individuellt så klart och det är mycket mer än så som spelar in då bedömningen är över hela din ekonomiska situation och inte bara årsinkomst.

Kan man ta ett snabblån och smslån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig men vi sorterar in snabblån efter lån som har kortare återbetalningstid än 1år. Det gör att dom flesta som väljer att låna till bil väljer ett större privatlån med längre återbetalningstid. Snabblån och smslån har kort återbetalningstid och är väldigt dyra i längden.

Vad bestämmer min ränta?

Svar: Din ränta på ditt billån sätts efter din ekonomiska situation. Helt enkelt hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig. Och den sätts även efter hur stort lån du vill ta och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka lånet.


Bästa billån – Veckans STORA topplista

Här presenterar vi den större versionen av topplistan över dom bästa billånen. Listan baseras bland annat på omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om billån.

 • Lendo billån
 • ICA Banken billån
 • MyLoan billån
 • AXO Finans billån
 • Zmarta billån
 • Consector billån
 • Bank Norwegian billån
 • Advisa billån
 • Freedom Finance billån
 • Lendify billån
 • Sambla billån
 • Santander billån
 • Sparlån billån

Stora topplistan bästa billån


1. Lendo billån

Lendo är en låneförmedlare som bara jämför privatlån (även kallat blancolån) och alltså inte billån med bilen som säkerhet för lånet. Ändå tar dom vecka efter vecka förstaplatsen. Hos våra besökare är alltså billån utan bilen som säkerhet populäraste vecka efter vecka. Förmodligen för att våra besökare vill slippa kontantinsatsen vilket man gör om man inte tar billån som säkerhet för lånet. För om man ska lämna bilen som säkerhet så måste man ha minst 20% i insats oavsett vilket bank man väljer. Startsidan för allt om låneförmedlare Lendo hittar du under Lendo och om deras billån rekommenderar vi guiden Lendo billån.

Bästa billån Lendo


2. ICA Banken billån

ICA Bankens billån är ett privatlån. Dom har alltså inget billån med bilen som säkerhet i skrivande stund. Vi skriver mer om deras billån under ICA Banken billån. Och vill du ha en riktigt fördjupning av ICA Banken innan du lånar pengar av dom så bör du läsa guiden om ICA Banken som vi har skrivit på sedan år 2010 när vi startade Kontantinsats.se. För alla som funderar på att låna pengar av ICA Banken för att köpa bil så råder vi er att först läsa ICA Banken betyg, omdöme och recension. Där kan du se vad tidigare besökare tycker om dom och där även du lämna ett omdöme och betyg när du tagit ditt lån sen.

Bästa billån ICA Banken


3. MyLoan billån

MyLoan jämför lån och dom jämför en typ av billån och det är privatlån till bil. Alltså inte billån med bilen som säkerhet. Så om du är ute efter ett billån utan kontantinsats där du får köpa bil av både privatpersoner och bilfirmor så kan du titta in MyLoan. MyLoan är inte en långivare eller en bank utan jämför bara andras lån. Det vill säga en låneförmedlare där du enkelt kan jämföra privatlån. Här kan du ge betyg och omdöme. Och läsa vår recension.

Låna pengar MyLoan


4. AXO Finans billån

Många väljer AXO Finans billån av våra besökare. Så många att dom hamnar på plats två av dom populäraste lånen av alla billån där du inte behöver någon insats. Det AXO Finans gör är att jämföra privatlån. Vi rekommenderar alltid att du ska läsa våra sidor med omdöme, betyg och recension för varje lån innan du väljer att låna pengar. Så ska du låna pengar via låneförmedlare AXO finans så tycker vi att du ska besökare AXO Finans omdöme, betyg recension först.


5. Zmarta billån

Zmarta är en låneförmedlare och ägs av samma ägare som Freedom Finance. Zmarta har både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Så du kan alltså välja båda dessa alternativen om du väljer att låna pengar via Zmarta. Zmarta billån omdöme, betyg och recension är en sida du bör besöka innan du väljer att låna pengar via Zmarta. Besökt Zmarta billån omdöme, betyg och recension nu för att läsa mer.

”Låna


6. Consector billån

Consector är en låneförmedlare om tillhandahåller jämförelse av privatlån/blancolån som du kan använda för att låna till bil. Med ett privatlån får du låna till vad du vill, alltså till exempel en bil. Consector jämför inte billån med bilen som säkerhet. För att se vad tidigare besökare tycker om Consector och deras jämförelse av lån till bil i form av ett privat lån kan du besökare Consector omdöme, betyg recension. Det är där vi samlar allt vi har om dom.

Låna pengar via Consector


7. Bank Norwegian billån

Bank Norwegian har samma ägare som flygbolaget Norwegian som du kanske känner till mer än deras bank. Många tjänster går ihop med varandra där du kan få olika fördelar om du använder dig av tjänster från båda företaget. Hos Bank Norwegian kan du låna till bil en ett privatlån upp till hela 500.000kr. Och det helt utan kontantinsats. Du kan läsa vad vi skrivit om dom under Bank Norwegian. Och vill du läsa om enbart deras billån kan du läsa Bank Norwegian billån också.

”Låna


8. Advisa billån

Advisa är en låneförmedlare som jämför privatlån till bil och inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Våra besökare tycker om Advisa väldigt mycket och vad det beror på kan vi inte riktigt svara på men vi vet om att dom har bra service och en enkelt och bra hemsida. Och vi tror det är en stor del av framgången. Om du vill se vad andra tycker om att låna till bil via låneförmedlare Advisa ska du ta och titta in guiden Advisa billån omdöme, betyg recension. Där kan du läsa vad besökare innan dig har tyckt om just deras lån till bil.

Bästa billån Advida


9. Freedom Finance billån

Freedom Finance har billån är både ett privatlån till bil och en billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Dom har separata kategorier för det på sin hemsida. om du funderar på att ta ett billån via Freedom Finance ska du börja med att läsa sidan Freedom Finance som vi har skrivit. Där samlar vi allt vi skrivit om dom ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Freedom Finance


10. Lendify billån

Lendify billån är en lån utan säkerhet. Där du som privatperson kan låna pengar av en annan privatperson för att låna pengar till en bil.


11. Sambla billån

Sambla är ett billån i form av ett blancolån. Sambla lånar inte ut pengar själva utan jämför lån mot varandra. Skickar du in en ansökan hos Sambla så får du i skrivande stund 20 banker jämförda mot varandra för att hitta det bästa billånet för just dig. Sambla är en låneförmedlare som växt sig stora på kort tid. Varför dom gjort det kanske du kan hitta ibland omdöme och betyg från tidigare besökare? Eller i våran recension? Ta en titt i Sambla omdöme, betyg recension.

Låna pengar Sambla


12. Santander billån

Santanders billån är ett privatlån i vår topplista. Dom har även billån med bilen som säkerhet för lånet men det kan du enbart ta via någon av deras återförsäljare så därför finns inte det lånet med i topplistan. Och det är alltså en bilhandlare som samarbetar med dom och då är du tvungen att köpa en bil av just den återförsäljaren. Santander lånar själva ut pengar och är alltså inte en låneförmedlare som många andra alternativ i topplistan. Under Santander billån omdöme, betyg recension så har vi samlat allt som våra besökare innan dig har sagt om deras billån och andra lån dom har. Så se den sidan innan du ska låna pengar online på nätet.

Bästa billån Santander


13. Sparlån billån

Sparlån är en plattform där du som användare kan låna ut pengar eller låna pengar. Du kan alltså låna pengar till en bil av en annan privatperson. Det gör att det inte liknar något annat alternativ i den här listan. Så titta in där och se om det är något som passar dig. För att veta vad andra besökare tycker om Sparlån ska du läsa Sparlån billån omdöme, betyg recension innan du väljer att låna pengar till en bil via dom. Så läs igenom hela den sidan innan du ska låna.


Tips på guider relaterade till guiden Bästa billån

Här tipsar vi om andra guider som vi skrivit och som är relaterade till Bästa billån. Om du funderar på att låna pengar till en bil så tycker vi att du bör titta väldigt noga på dessa guider. Dom är uttagna för att passa just dig och dina behöv.

 • Billån
  • Billån utan kontantinsats
  • Låna till bil
  • Bästa billånet
 • Bästa låneförmedlare

Billån

Billån heter våran guide där vi samlar allt vi skriver i ämnet under samma tak så att säga. Tanken är att den guiden ska fungerar lite som en startsida för allt vi skrivit om billån och som en där vi kan samlas och diskutera billån tillsammans. Så om du ska låna pengar till en bil så tycker vi att du ska börja där och sedan sortera fram dom guider som just du vill läsa mer om.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som man använder till att låna till bil. Vill du se vilka billån utan kontantinsats som är bäst i test enligt våra besökare kan du ta en titt på guiden Billån utan kontantinsats. Där skriver vi allt om hur du kan låna till bil utan insats.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi tar med alla olika typer av lån till bil rör att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi tycker så klart att EU borde läsa den här guide om du funderar på att låna pengar till bil..

Bästa billånet

Bästa billånet är en lite yngre version av Bästa billån. Besökt gärna Bästa billånet för att se skillnaden.

Bästa låneförmedlare

Det vanligaste sättet att låna till bil med privatlån hos våra besökare är att använda sig av en låneförmedlare. Därför har vi skapat guiden Bästa låneförmedlare där vi helt enkelt utser veckans bästa låneförmedlare med våra besökare. Och det gör vi löpande hela tiden. Vi har helt enkelt veckans topplista året runt. Så ska du låna till bil med en låneförmedlare bör du ta en titt på guiden Bästa låneförmedlare. Men en låneförmedlare kan du jämför ÖVER 20 banker med bara en ansökan och en UC. Låneförmedlare heter våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare och den tycker vi är ett måste för alla som ska låna pengar till bil. Så gå in under Låneförmedlare för att jämföra billån utan kontantinsats.


Läs mer om Bästa billån 2018 och Billån utan kontantinsats

Här samlar vi länkar till andra guider om billån och om vilket billån som är bäst. Alla guider är skrivna av oss som jobbar på redaktionen. Målet är att göra en så tydlig guide som möjligt över guider vi tror du tycker är intressanta om du tycker guiden du precis läst är intressant. Listan baseras delvis på vad just du visat intresse av här på sajten. Så vi hoppas du kan hitta minst en till guide du vill läsa här.


Ställ en fråga om guiden Bästa billån 2017

Du får väldigt gärna ställa en fråga till redaktionen på Kontantinsats om guiden Bästa billån 2017 eller någon annan av våra guider eller billån rent allmänt. Du ställer din fråga i kommentarsfältet här nedan. Där kan du även diskutera med andra besökare. Du kan även ta en titt under kapitlet Vanliga frågor om bästa billån lite längre upp på den här sidan om din fråga kanske redan finns där. Där publicerar vi nämligen vanliga frågor som vi får in om billån och då framförallt allt som rör det bästa billånet och testvinnare.


Här kan du lämna betyg på guiden Bästa billån

Här har du möjlighet att lämna ett betyg på guiden Bästa billån. Du ger betyg genom att ge 1-5 stjärnor. Du kan även se vad besökare innan dig valt att lämna för betyg. Vill du motivera ditt betyg kan du göra det med en kommentar nedanför. När du sedan hat klicka på stjärnorna så ser du det totala betyget inkl ditt eget.


Här kan du lämna omdöme på guiden Bästa billån

Sedan kan du även lämna ett omdöme på guiden Bästa billån genom att skriva en kommentar här nedan. Du får hemskt gärna motivera ditt betyg i ditt omdöme. Vi ser vilket omdöme och kommentar som hör ihop med säg gärna vad du gav för betyg för att göra det tydligt för våra andra besökare. Anledningen att vi håller isär omdöme och betyg är för att vi fått det önskemålet av några av våra flitigaste besökare.


Sammanfattning

Vilket billån som är bäst är såklart väldigt svårt att säga men vi har tagit fram det bästa billånet genom att sammanställa en lista på dom 3 populäraste billånen hos våra besökare 2018. Du hittar den enkla topplistan här och den stora topplistan med omdöme och betyg här. På första plats kommer Lendo, på andra plats AXO Finans och på tredje plats kommer Freedom Finance. I den här guiden tar vi tillsammans med våra besökare fram det bästa billånet 2017. Testet är löpande över hela året och visar resultat för den aktuella veckan. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner sammanställt i topplistor över lån som våra besökare oftast väljer att låna pengar hos efter ha läst någon av våra guider om billån.

Bästa billån


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa billån

6 reaktion på “Bästa billån

 1. Karin

  Jag vill köpa en bil för 35.000kr men alla billån där man lämnar bilen som säkerhet verkar börja mycket högre än så?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Karin, Vi hittar inte heller något billån under 50.000kr där man får lämna bilen som säkerhet för lånet. Sedan har dom ofta så att man inte får låna pengar till en bil som är äldre än 10år och inte får vara äldre än X-antal år när man har betalat av bilen. Det gör att många väljer att låna till bil med ett privatlån istället. Speciellt när det handlar om begagnade bilar. Och för bilar under 50.000kr är det absolut vanligaste med privatlån hos våra besökare.

   Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Lisa, Ja om du köper bilen av en bilhandlare som banken godkänner och om bilhandlaren är beredd att ta din bil som inbyte.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.