Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Bästa båtlånet

Bästa båtlånet? Vilket är det bästa båtlånet? Först och främst finns det båtlån där du lämnar båten som säkerhet för lånet och sedan finns det båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Precis som vid billån alltså. Den här guiden kommer handla om dessa två alternativ att finansera ett båtköp. När du lämnar båten som säkerhet för lånet så har du fler krav på dig som du måste uppfylla och det brukar vara att du inte får köpa båten av en privatperson utan måste köpa den av en båthandlare som banken godkänner.

Sedan måste du lägga minst 20% själv oavsett vilket bank du väljer. I och med att banken har en säkerhet för lånet så kan du få ner räntan på så sätt. Så om du uppfyller kraven så kan det vara smart att jämföra även båtlån med båten som säkerhet alltså. Se dom olika villkoren hos båtlån för att se vad som gäller. Privatlån till båt kan du använda om du vill låna till 100% av båten och du får dessutom köpa båten av vem du vill. Även privatpersoner alltså.

Båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats är alltså ett privatlån och då kan du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Och det är framförallt sådana lån till båt som vi skriver om. Och det är framförallt för att det finns fler i våran lista som har just privatlån till båt i jämförelse med båtlån där båten är säkerheten för lånet.

Två sätt att låna till båt

Två vanliga lån till båt är att precis som när du ska låna pengar till en bil antingen lämna den som säkerhet för lånet eller inte. Alltså med ett båtlån med båten som säkerhet eller så tar du ett privatlån till båten vilket innebär att du kan köpa vad du vill. Till exempel en båt. Så ska du finansiera en båt med lån så bör du läsa på riktigt ordentligt om dessa två alternativ.

Låna till motorbåt eller segelbåt

Oavsett om du ska låna pengar till motorbåt eller segelbåt så har vi guiderna för dig. GÅ igenom våran lista här nedanför om du inte hittar det du söker här. Vi försöker skriva en ny guide om lån till båt varje dag året runt.


Läs mer om Bästa båtlånet

Bästa båtlånet är sidan där du ska kunna se hur vi försöker ta fram det bästa båtlånet men hittar du inte det just du sökte efter om lån till båt kan du ta dig vidare här. Listan visar relaterade sidor om att låna pengar till en båt och där du kan fördjupa dig i allt vi skrivit i ämnet.


Sammanfattning av Bästa båtlånet

Bästa båtlånet är sidan där vi försöker ta fram det bästa lånet att låna till båt med. Och här försöker vi visa hur vi gör det. Genom bland annat vårt bäst i test. Så du ska kunna välja det som är bäst för just dig både vad gäller ränta och villkor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.