Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Bästa båtlån 2018

Bästa båtlån sommaren 2018 försöker vi utse tillsammans med våra besökare. Det gör vi genom att försökt samla ihop alla båtlån vi listar här på Kontantinsats.se och sammanställa dom i en lista efter vad det är för typ av båtlån med mera. Sedan kan våra besökare ge omdöme och betyg på samtliga lån. I och med att vi är en av Sveriges största ekonomibloggar så har vi en väldigt unik position där som gör att vi har besökare som vill vara med och skapa innehåll tillsammans. Sedan sorteras alla båtlån efter omdöme och betyg i en topplista. En enkel topplista där vi så enkelt som möjligt listar alla båtlån och sedan den stora topplistan som är exakt samma lista men en utökad variant som visar omdöme, betyg, recensioner med mera. Listan börjar i den sorteringen för att sen ändras till vilket lån som är populärast att använda för att låna till båt hos alla våra besökare som besöker någon av våra guider om just båtlån. Och den är baserad på vilket av lånen vi listar som dom väljer. Vi har inte möjligheten att visa andra lån och hur många som väljer dom.


Allt vi skrivier om Bästa båtlån

Det vi gjort här är att samla alla guider om Bästa båtlån. Så du ska kunna klicka fram till det du vill läsa mer om.


Prata om Bästa båtlån innan lån

Vi har skapat Bästa båtlån för att vi ska ha en samlingsplats innan vi väljer att låna till båt helt enkelt. Här kan vi samlas och diskutera allt som har med båtar att göra och då framförallt båtfinansiering.


Sammanfattning av Bästa båtlån

Bästa båtlån är guiden där vi tillsammans tar fram vilket lån som är bäst för att låna till båt. Det gör vi bland annat med omdöme och betyg från alla våra besökare. Vi har haft över en miljon unika besökare så vi tar helt unik data att presentera. Och till det skriver vi även en recension om alla lån vi listar. Tanken är att Kontantinsats ska vara en plattform där vi kan samlas för att diskutera lån och privatekonomi i övrigt.

Båtlån


Med guiden Bästa båtlån vill vi ta fram det bästa båtlånet den här veckan, den här månaden och per år. Tycker du vi har lyckats bra med det? Här kan du säga om du tycker det eller inte genom att ge ett betyg från 1 till 5. Där kan du självklart även se vad guiden fått för betyg innan ditt besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.