Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bästa båtlån 2018

Bästa båtlån sommaren 2018 försöker vi utse tillsammans med våra besökare. Det gör vi genom att försökt samla ihop alla båtlån vi listar här på Kontantinsats.se och sammanställa dom i en lista efter vad det är för typ av båtlån med mera. Sedan kan våra besökare ge omdöme och betyg på samtliga lån. I och med att vi är en av Sveriges största ekonomibloggar så har vi en väldigt unik position där som gör att vi har besökare som vill vara med och skapa innehåll tillsammans. Sedan sorteras alla båtlån efter omdöme och betyg i en topplista. En enkel topplista där vi så enkelt som möjligt listar alla båtlån och sedan den stora topplistan som är exakt samma lista men en utökad variant som visar omdöme, betyg, recensioner med mera. Listan börjar i den sorteringen för att sen ändras till vilket lån som är populärast att använda för att låna till båt hos alla våra besökare som besöker någon av våra guider om just båtlån. Och den är baserad på vilket av lånen vi listar som dom väljer. Vi har inte möjligheten att visa andra lån och hur många som väljer dom.

Bäst i test av båtlån funkar så här

Genom vårt bäst i test hoppas vi så klart att du ska kunna hitta det lånet som är bäst för båt för just dig. Och det är våran vision när vi bygger testet. Och det vi gör är helt enkelt att samla in data för att sammanställa det i ett topplista över lån till båt. Där vi bland annat tar in omdöme och betyg från våra besökare och sedan ser vart dom väljer att låna efter ha besökt våran sajt. För det får vi nämligen allt som oftast veta från långivare och banker som är med i listan.

Bästa båtlan

Låna till segelbåt

Att låna till segelbåt skiljer sig inte mot någon annan båt. Det är framförallt två olika lån du ska jämföra och det är ett blancolån till din nya fina segelbåt eller ett båtlån där du lämnar din nya fina segelbåt som säkerhet för lånet. Precis som du gör med din bostad om du har bolån på ditt hus eller lägenhet. Där du alltså lämnar bostaden som säkerhet för lånet.


Kan man ta ett privatlån till båt?

Svar: Ja det går utmärkt att ta ett privatlån till båt. Det är privatlån eller båtlån med båten som säkerhet som man oftast väljer mellan när man ska finansiera en båt med lån. Därför bör du läsa på ordentligt innan du tar ett lån till båt och bland annat förstå skillnaden på dessa två. Läser du våra guider så hittar du mer om detta.

Vad finns det för olika typer av lån till båt?

Svar: Det finns framförallt två olika typer av lån till båt och det är precis som vid billån där du antingen lämnar båten som säkerhet för lånet och där ofta får en lägre ränta men har fler krav att uppfylla. Bland annat en insats du måste ha. Sedan finns det privatlån till båt där du oftast får en lite högre ränta men där du har mindre krav att uppfylla. Så se till att läsa på vad båda dessa innebär och vilken som passar dig bäst.


Allt vi skrivier om Bästa båtlån

Det vi gjort här är att samla alla guider om Bästa båtlån. Så du ska kunna klicka fram till det du vill läsa mer om. Vi tar hela fram dom guiderna vi tror är mest relevanta just nu och det gör vi med hjälp av Google. För det är dom som vet vad som är mest relevanta.


Sammanfattning av Bästa båtlån

Bästa båtlån är guiden där vi tillsammans tar fram vilket lån som är bäst för att låna till båt. Det gör vi bland annat med omdöme och betyg från alla våra besökare. Vi har haft över en miljon unika besökare så vi tar helt unik data att presentera. Och till det skriver vi även en recension om alla lån vi listar. Tanken är att Kontantinsats ska vara en plattform där vi kan samlas för att diskutera lån och privatekonomi i övrigt.

Med guiden Bästa båtlån vill vi ta fram det bästa båtlånet den här veckan, den här månaden och per år. Tycker du vi har lyckats bra med det? Här kan du säga om du tycker det eller inte genom att ge ett betyg från 1 till 5. Där kan du självklart även se vad guiden fått för betyg innan ditt besök.

Båtlån


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.