Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bäst i test lån 2018

Bäst i test lån? Vilka lån vinner bäst i test i år? Vi jobbar varje dag med att få fram det bästa lånen. Framförallt privatlån till att låna till kontantinsatsen vid köp av bostad. Det ägnar vi nästan hela startsidan åt. Sedan har vi en av Sverige största ekonomibloggar om framförallt lån och genom att lämna in statistik från alla våra guider så kan vi på så sätt presentera bästa lånet som vinner vårt bäst i test.

Det går ut på att vi under hela året samlat in vilket lån som är allra populärast av våra besökare efter ha läst våra guider. På så sätt får vi fram en topp 3 och utifrån den så tittar vi sedan på omdöme och betyg från våra besökare för att få fram det bästa lånet 2017. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag året runt och utvecklar hela tiden nya tjänster för att verkligen ge mervärde till våra besökare som är ute efter att låna pengar och vill få så bra överblick som möjligt och framförallt få så mycket information som möjligt.

Bäst i test lån – Topplista

Topplistan ovan är baserad på vilka 10 lån som våra besökare valt mest just den här veckan 2017. Vill du se den utökade versionen med omdöme, betyg och recensioner så ska du istället gå till Veckans STORA topplista och inte den ENKLA.

Bäst i test lån


Diskutera Bäst i test lån

Genom att ge möjligheten till att diskutera alla guider tror vi att vi skapar en plattform med mer värde för våra besökare där vi tillsammans skapar en användbar sajt. Så även med guiden Bäst i test lån där du kan vara med och diskutera innehållet med oss på redaktionen och med andra besökare här nedanför. Här har vi listat alla rubriker till kapitlen i guiden Bäst i test lån så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta rätt i guiden.

Läs mer om Bäst i test lån

I den här menyn har vi som mål att ge så bra överblick som möjligt över guider vi skrivit om bäst i test vad gäller att låna pengar. Här sammanfattar vi inte guiderna utan radar upp dom så enkelt som möjligt så du så snabbt som möjligt ska kunna hitta rätt. Vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att säga vad du tycker om guiden som du precis tagit del av. Du kan lämna både betyg och omdöme eller välja att lämna något av det.


Sammanfattning av Bäst i test lån

I den här guiden går vi igenom alla våra bäst i test av lån. Vi sorterar dom efter vilket typ av lån det är och förklarar hur våra test går till bland annat. Se Innehåll Bäst i test lån här nedanför för att se vad det finns för innehåll i den här guiden.