Veckans topplista över lån - v.42 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.42 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2017-10-20 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
3.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
4.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
5.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Consector
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
8.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
9.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Banklån – Det bäst i oktober 2017

Banklån – Bäst i test 2017? Vilket banklån är bäst och har bäst ränta? Svar: Först måste vi bara skilja på olika typer av banklån. Vid just ordet banklån så menas ofta bolån eller privatlån (även kallat blancolån). Ett bolån är ett lån där du tar bostad som säkerhet för lånet och där du max får låna 85% av bostadens värde med bostaden som säkerhet för lånet. Resterande 15% kallas för kontantinsats och det är pengar du antingen måste ha själv eller skaffa genom att ta ett privatlån till det. För privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet och det lånet får du köpa vad du vill för. Till exempel för att finansera en insats för köp av en bostad. Så hur vet man då vilket lån som är bäst och har bäst ränta? I båda fallen så gäller det att jämföra, jämföra och jämföra. Är du intresserad av ett bolån så är vårt tips att du läser vidare i våran guide bolån. Och funderar du på att låna pengar med ett privatlån kan du läsa vidare här nedan.

Veckans topplista över banklån

Banklån är ett lån från en bank helt enkelt men det finns så många olika typer av lån så i det här inlägget tänkte vi gå igenom olika lån du oftast kan få ta hos en bank. Och vi går även igenom vad som räknas som bank i Sverige. Vårt mål är att när du läst det här inlägget så ska du veta vad som räknas som en bank i Sverige och vilka typer av lån det finns. Så att du ska kunna hitta exakt det lånet du är ute efter och som passar dig bäst. Kanske är det inte ens en bank du ska låna pengar av? Men det hoppas vi att du själv kan komma fram till genom att läsa det här inlägget. Vårt mål är hela tiden att utbilda våra besökare som att dom själva kan jämföra lån och ta bra beslut om sin ekonomi som leder dom framåt i livet. Där huvudfokus ligger på att få människor in på bostadsmarknaden som annars riskera att hamna utanför. Detta genom att visa att man faktiskt kan låna till kontantinsatsen.

Bästa banklån 2017

Att utse det bästa banklånet ser vi som våran huvuduppgifter. Och det gör vi tillsammans med våra besökare. Det vi gör är alltså att vi bjuder in våra besökare att lämna omdöme och betyg på samtliga lån bland annat. Och sedan lägger vi till våran egen recension om varje banklån till det. Vi sorterar sedan dessa lån efter omdöme och betyg och efter 20 lån så visas det populäraste lånet. Och sedan nollställer vi listan varje måndag en minut över midnatt. På så sätt hoppas vi att vi tillsammans kan hitta det bästa lånet precis den här veckan.

Banklån


Innehåll i guiden Banklån

Det här är en snabbmeny över guiden Banklån så att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta rätt i den här guiden och så du inte behöver läsa något du inte är intresserad av. Du ska så snabbt som möjligt hitta det du är ute efter helt enkelt.


Vanliga frågor om att banklån

Här samlar vi vanliga frågor som vi får in om banklån där vi har svarat på dom i något kommentarsfältet eller via mail. Du kan ställa dina egna frågor om banklån längst ned i den här guiden. Är det tillräckligt många som frågar samma fråga så hamnar den här till slut. Vårt mål är att den är listan av frågor ska bli så kopplet att frågorna om banklån minskar till nästan inga alls. Då har vi tillsammans skapat en bra guide.

 • Vad är ett banklån?
 • Vad är skillnaden på ett privatlån och ett banklån?

Vad är ett banklån?

Svar: Ett banklån är ett lån du får hos banken. Oavsett vad det är för typ av lån alltså. Så till banklån räknas bolån, privatlån, bilån osv in.

Vad är skillnaden på ett privatlån och ett banklån?

Svar: Ett banklån har vi sorterat ut som ett lån som kommer från en bank. Vilket långt ifrån alla bank kommer ifrån. Du kan även låna från ett företag som inte är en bank. Alltså kan du ta ett privatlån från ett företag som inte är en bank. Det är skillnaden.


Lista över guider om Banklån

Här samlar vi länkar till andra guider om banklån som vi har skrivit om som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar. Så fort vi skriver en ny guider om banklån som vi tycker du borde ta och läsa så hamnar den här automatiskt.

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Banklån

Är det något du undrar över Banklån kan du ställa frågor och diskutera banklån med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Där svara även vi på redaktionen på frågor.


Betyg på guiden Banklån

Vi vill väldigt gärna veta vad du tycker om guiden Banklån så du får väldigt gärna vara med och lämna omdöme och betyg här nedan. Tycker du vi gör ett bra jobb får du väldigt gärna länka till oss från din blogg, Facebook eller liknande. Det vi vill du ger ditt betyg utifrån är hur bra du tycker innehållet stämmer med rubriken vi har satt. Tack för förhand!

(37 röster och i snitt: 4,86 av 5)

Omdöme på guiden Banklån

Som du kan läsa här ovan kan du ge betyg på guiden Banklån med stjärnor som hjälp men vill du istället skriva din egna ord så är det ett omdöme här nedan du ska ge istället.


Här är du nu: Kontantinsats » Banklån

Det här inlägget postades i Banklån. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Banklån – Det bäst i oktober 2017

 1. Lisa skriver:

  Är det alltid 15% i kontantinsats oavsett vilken bank man väljer att ta banklånet hos?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Lisa, Ja det är alltid MINST 15% i kontantinsats oavsett vilket bank man väljer. Däremot kan man behöva betala ännu mer i insats beroende på vad banken tycker man har för förutsättningar. För att ta reda på det är det tyvärr bara ett sätt som fungerar och det är att skicka in en ansökan.

 2. Karl skriver:

  Vad räknas som banklån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.