Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bank Norwegian – Jämför här!

Bank Norwegian är en bank som bland annat ägs flygbolaget Norwegian och som många känner till. Dom erbjuder dig att låna pengar med både privatlån och kreditkort. Om du vill köpa aktier i banken så kan du göra det via börsen i Norge. Dom har drivit sin verksamhet sedan 2007 i Norge och kom till Sverige 2013. Under 2017 så kunde dom räkna sina kunder till över 1,1 miljoner.

Bank Norwegian


Innehåll i Bank Norwegian

  • Bank Norwegian omdöme
  • Bank Norwegian recension
  • Norwegian kreditkort
  • Vem är ägare?
  • Jämför på Kontantinsats.se
  • Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Bank Norwegian omdöme

Här nedan kan du ge betyg och omdöme på guiden som du befinner dig på just precis nu. Men vill du istället, eller också, ge betyg på Bank Norwegian så gör du det under guiden som heter Bank Norwegian omdöme. Den guiden egna vi enbart åt att låta våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg. Sedan har vi några få punkter som vi tror kan vara intressant och relevant för alla som är intresserad av dom på något sätt.

Bank Norwegian recension

För att försöka ge en så rättvis och tydlig bild som möjligt av alla lån, banker och jämförelsetjänster så har vi inte bara möjligheten att läsa och lämna omdöme utan vi skriver även egna recension om alla. Så vill du få en så bredd bild som möjligt av dom så råder vi dig att läsa vår guide med recension.

Norwegian kreditkort

Ja dom har även kreditkort att erbjuda och du kan läsa med under Norwegian kreditkort där vi samlat så mycket info om det som möjligt.

Vem är ägare?

Dom är ett helägt bolag av flygbolaget Norwegian och Bank Norwegian har en rad olika finansiera tjänster så som lån i olika former. Bland annat privatlån och kreditkort. I den här guiden så samlar vi allt vi skriver om dom och tanken är att det ska fungerar som en startsida för allt vi skriver om Bank Norwegian. Du ska kunna nå allt vi skrivit om dom med max två klick.

Jämför på Kontantinsats.se

Eftersom vi försöker bygga hela Kontantinsats.se tillsammans med våra besökare så går det att ställa frågor och diskutera alla guider på Kontantinsats.se. Så var gärna med och påverka innehållet eller ställ en fråga om något du undrar här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även lämna omdöme och betyg om guiden. Se kapitlet här nedanför för mer info om det.


Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Svar: Norwegian äger Bank Norwegian till en viss del så dom har samma ägare men banken äger inte Norwegian.