Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Bank Norwegian lån

Bank Norwegian lån? Dem flesta känner säkert till Norwegian. Det norska flygbolaget. Men få känner till att dem även har Bank Norwegian där dem erbjuder dig privatlån mellan 5000kr och ända upp till 400.000kr. Det gör att dem hör till dem som erbjuder störst lån i vår topplista här ovan. Vi tror även det kan bidra till den bra placeringen i topplistan trots att dem förmodligen är betydligt mer okända än ICA Banken och dessutom har ganska lika villkor och ränta. Bank Norwegian ska ha sammanlagt ca 33000 lånekunder. Vill du läsa mer om Bank Norwegian kan du titta på vår specialsida för dem och den hittar du under Bank Norwegian. Den fungerar som en startsida för allt vi skriver om dom.

Bank Norwegian lån

Var med och ge ett betyg på guiden Bank Norwegian lån genom att enkelt trycka på stjärnorna här nedanför precis. Vill du istället ge ett betyg i form av dina egna ord så är kommentarsfältet öppet för omdömen och kommentarer.


Lista på mer vi skrivit om Bank Norwegian lån

Med den här guiden som vi döpt till Bank Norwegian lån så siktar vi in oss bara på deras lån. Inte på något annat som dom erbjuder. Alltså inte deras sparkonto eller kreditkort till exempel. Men vill du läsa vidare om vad vi skrivit om Bank Norwegian även i övrigt så har vi satt ihop en lista för dig här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.