Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Att låna till bostadsrätt

Att låna till bostadsrätt är en guide där vi går igenom det grundläggande för dig som ska låna till bostadsrätt och inte riktigt vet hur det går till. Så guiden är kanske framförallt till för dig som aldrig köpt en bostadsrätt eller du som gjort det men inte riktigt vet hur det fungerar ändå. Målet med guiden är att när du läst klart hela guiden så kan du det mest grundläggande om att köpa en bostadsrätt i Sverige. Och med siktet på just finansieringen.

1. Ha lånelöftet klart innan du går på visning

Innan du går på visning bör du ha ett så kallat lånelöfte klart. Det är ett löfte från banken att du får låna pengar och hur mycket pengar just du får låna.

2. Har du kontantinsatsen själv eller ska du ta ett privatlån till den?

Du får belåna bostadsrätten upp till 85% av dess värde. Så tänker du köpa den för 2milj så kan du alltså ta ett bolån till max 1700.000kr. Sedan måste du antingen ha 300.000kr själv eller med ett privatlån.


Frågor om Att låna till bostadsrätt?

Om du har frågor om Att låna till bostadsrätt så kan du ställa dom längst ner i den här guiden.


En lista på mer om Att låna till bostadsrätt

Det du ser här är en lista över andra guider vi skrivit om just exakt Att låna till bostadsrätt eller guider som är relaterade till det. Det du ser är utvalt till just dig.


Har du ett betyg på Att låna till bostadsrätt?

Om du vill ta dig tiden att säga vad du tycker om Att låna till bostadsrätt så kan du göra det precis här nedan. Som du kan läsa här ovan så kan du ge ett betyg på Att låna till bostadsrätt med stjärnorna. Men vill du ge ett omdöme med dina egna ord så kan du även göra det och det gör du men kommentarsfältet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.