Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Att låna pengar till en bil

Låna pengar till en bil är det väldigt många som väljer att göra. Om man tar ett bolån är det LAG på att man minste måste ha 20 procent som kontantinsats. Köper man en bil för 100.000kr så måste man således ha 20.000kr själv först. DOCK väljer många långivare att marknadsföra sina privatlån som ett billån utan kontantinsats. Ett privatlån är ett lån där du ej lämnar någon säkerhet för ditt lån. Vilket gör att långivaren tar en större risk än vid ett vanligt billån och därför ofta måste ha mer betalat också.

Här nedan hittar du en topplista över privatlån du kan använda dig av om du vill låna pengar till en bil utan att lägga in 20 procent som instas.

Att låna pengar till en bil bild

Att låna pengar till en bil fungerar som vi skriver i den här guiden

Låna pengar till bil

Eller så tar man ett lån utan säkerhet. Ett så kallat privatlån. Då får du köpa vad du vill för pengarna. Till exempel en bil. Lånet brukar vara upp till 350.000kr så man kan få en ganska dyr bil för pengarna. Privatlån är det vi länkar till i tabellen ovan. Där kan du ansöka direkt online och i dem flesta fallen få svar direkt eller inom kort. Ta hellre precis vad du behöver istället för att låna mer – för att vara så säker som möjligt att du kan då lånet.

Läs mer om Att låna pengar till en bil

Att låna pengar till en bil är en guide om hur du kan finansiera din nya bil men hittar du inte det du söker här kan du se vad vi skrivit mer i ämnet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.