Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Alla låneförmedlare

Alla låneförmedlare? Hur många finns det i Sverige? Det finns extremt många låneförmedlare i Sverige och bara under 2016 ska 40-50 stycke företag ha ansökt om att få bli låneförmedlare. Därför är det svårt att lista alla men vår vision är att i den här guide få ner precis alla låneförmedlare i Sverige. Vi kommer lägga dom efter hur populära dom är hos våra besökare och sedan skriva lite kort fakta om dom som vi tycker är det mest intressanta. Som med alla våra guider så bygger vi vidare på våra guider flera gånger i veckan. Så listar kommer bli mer komplett med tiden. Du kommer självklart även kunna läsa och lämna omdöme och betyg för alla låneförmedlare och vi kommer göra en topplista över dom 10 låneförmedlarna med bäst betyg just nu. Vi tar även upp alla banker som dom har samarbete med och jämför.

Våran stora sida om låneförmedlare Lendo

Lendo är en av dom mest kända låneförmedlarna i Sverige och har samma ägare som till exempel Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med mera. En av dom största i Sverige alltså. Och förmodligen även den mest populära i Sverige också. Den är överlägset den populäraste hos våra besökare och brukar vara det nästan varenda vecka.


Samling med guider om Alla låneförmedlare

Det är den här listan som visar andra guider vi skrivit om förmedlare av lån. Självklart hoppas vi att du kan hitta det du sökte efter här ovanför men ibland kommer det in besökare som söker efter något väldigt specifikt och då hoppas vi att du kan hitta det i denna lista.


Sammanfattning av Alla låneförmedlare

Vi vill veta vad du tycker om guiden Alla låneförmedlare och det kan du göra med stjärnorna här nedanför. Vill du lämna ett betyg i form av ett omdöme med egna ord kan du titta här nedan. Där kan du ge ett omdöme i kommentarsfältet. Motivera gärna ditt betyg där också.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.