Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Alla lån med Creditsafe

Alla lån med Creditsafe? Det vill säga lån utan UC, har ni någon sådan lista? Ja vi har fler guider om just Creditsafe och vi tänkte bygga den här guiden till ett bra sammanfattat inlägg om just lån utan Creditsafe. Vårt mål är att bygga den bästa översikten för lån med Creditsafe istället för UC precis som vi försöker bygga dom bästa guiderna med lån utan UC och vilka banker långivare har. Vårt mål är att skapa den bästa sajten för alla som vill låna pengar och behöver hjälp med att skapa en så bra överblick över sina alternativ som möjligt samt se över vad det finns för lån och vet hur dom fungerar.

Här är alla lån som tar Creditsafe

Här kan du se vilka snabblån, smslån och andra smålån som har Creditsafe. Alla lån sorteras efter hur populära dom här hos våra besökare. Det behöver inte betyda att det är det bästa lånet men det är i alla fall ett tecken på att är bra lån då många väljer att låna pengar av dom. Eller hur? Topp 10 listan du ser här ovanför är den totala topplistan över alla lån vi listar. Oavsett om dom använder Creditsafe, UC eller någon annat.

 1. Flexlimit » Creditsafe
 2. Credigo » Creditsafe
 3. Daypay » Creditsafe
 4. Easycredit » Creditsafe
 5. Expresskredit » Creditsafe
 6. Ferratum » Creditsafe
 7. Meddelandelån » Creditsafe
 8. Onea » Creditsafe
 9. Viaconto » Creditsafe
 10. Vivus » Creditsafe
 11. Cash2you » Creditsafe
 12. Savelend » Creditsafe
 13. ViaKredit » Creditsafe
 14. Loanstep » Creditsafe

Creditsafe är en kreditupplysning

För dig som inte vet så är Creditsafe alltså en kreditupplysning som företagen ovan använder sig av. Precis som UC alltså. Skillnaden är att det är ett annat företag bara.

Alla lån med creditsafe


Innehållet i Alla lån med Creditsafe

Här ser du hela innehållet i Alla lån med Creditsafe. Eller rättare sagt rubrikerna till varje kapitel i guiden Alla lån med Creditsafe. Sedan klickar du bara på rubrikerna för att ta dig framåt i guiden. Du kan även scrolla dig fram men tanken är att det ska gå snabbare för dig med denna meny.


Vanliga frågor om Alla lån med Creditsafe

Vi får in många frågor om just vilka lån som har Creditsafe eller inte. Eller speciellt vilka som har UC eller inte egentligen. Där man sedan söker sig till lån som tar Creditsafe istället. Här svarar vi på dom vanligaste frågorna om det.

 • Tar Lendo Creditsafe?
 • Vad är en UC?
 • Vad är en Bisnode?
 • Finns det någon låneförmedlare utan UC?

Tar Lendo Creditsafe?

Svar: Nej Lendo tar UC och inte Creditsafe. Så funderar du på att låna pengar och är ute efter alternativ som tar Creditsafe så är Lendo inte ett alternativ för dig.

Vad är en UC?

Svar: En UC är en kreditupplysning från företaget UC. UC ska vara Sveriges största kreditupplysningsföretag. UC ägs bland annat av bankerna Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar Bank.

Vad är en Bisnode?

Svar: Bisnode är också ett kreditupplysnings-företag precis som UC och Creditsafe. Som är du ute efter ett lån utan UC så kan alltså ett lån med Bisnode vara ett alternativ för dig kanske?

Finns det någon låneförmedlare utan UC?

Svar: Nej inte vad vi vet. Alla lån i listan är snabblån och eller smslån. Mindre privatlån alltså. Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar en UC. Vet du om det får du gärna kommentera det nedan.


Alla lån som tar Creditsafe – Veckans STORA topplista

Här visar vi exakt samma topplista som är ovanför men det här är den stora listan. Det innebär att du hittar info om varje lån i listan. Med framförallt omdöme och betyg.

Flexlimit

Låna från 3000kr upp till 20.000kr hos Flexlimit. Och det med utan UC alltså. Du får låna pengar med Creditsafe istället. En ansökan är gratis dessutom.

Credigo

Hos Credigo kan du låna från 500kr upp till 20.000kr. Och vad vi kan hitta så tar dom inte någon UC utan dom tar en Creditsafe alltså. Som också en kreditupplysning men ett annat företag. MEN dom tar bara ingen UC från 500kr upp till 10.000kr. Om du däremot ansöker om ett årslån från 11000kr upp till 20000kr i tre eller fem år så tas det en UC på dig.

Daypay

Daypay är en lån från 1000kr upp till 20.000kr. Ett ganska stor snabblån alltså. Men det viktiga i det här sammanhanget är om dom tar UC eller inte eller hur? Och dom tar UC från 11.000kr upp till 20.000kr och sedan Creditsafe under 11.000kr. Glöm inte kontrollera detta innan du lånar då snabblånen kan byta villkor som vi inte hinner med och uppdatera.

Easycredit

Vi gillar Easycredit eftersom deras hemsida är väldigt tydlig och påkostad. Hos dom kan du låna från 500kr till 20.000kr. Dom tar inte UC från 500kr upp till 10.000kr. Så om du vill låna pengar helt utan UC så kan du alltså låna upp till 10.000kr hos Easycredit.

Expresskredit

Expresskredit sträckers sig från 1000kr upp till 12.000kr. Från 61dagar till 90dagar i återbetalningstid. Expresskredit tar inte någon UC så dom fungerar perfekt för dig som vill låna pengar utan att dom tar något UC på dig.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabblånen hos våra besökare och deras lån sträckers sig från 1000kr upp till 25.000kr. Vad vi kan hitta på deras sajt så har dom Creditsafe upp till 25.000kr till och med.

Meddelandelån

Meddelandelån har i vårt tycke en av dom bästa sajterna för snabblån och smslån. Du kan enkelt se exakt vad ditt lån kommer kosta dig. Från 500kr upp till 30.000kr. Hur hur mer du lånar desto längre kan du låna pengarna innan du ska ha betalat tillbaka hela lånet igen. 30.000kr kan du till exempel låna i 3år medan du måste betala tillbaka 5000kr på max 2 månader. Då ser du tydligen att det skulle kosta dig 1400kr i skrivande stund.

Onea

Onea ägs av 4finance AB och vad vi hittar förut så tar dom ingen UC. Nu hittar vi däremot inget om det? Kan du hitta det får du väldigt gärna kommentar det nedan. Hur som helst så kan du låna från 500kr upp till 40.000kr hos dom.

Viaconto

Viaconto är ett lån där du kan låna från så lite som 500kr till 20.000kr. Du får olika priser beroende på om du ska låna pengar för första gången eller om du har lånat pengar förut av dom. Hos Viaconto kan du får pengarna samma dag står det på deras hemsida.

Vivus

Cash2you

Savelend

ViaKredit

Loanstep


Alla lån med Creditsafe – En fördjupning

För dig som vill läsa mer om Alla lån med Creditsafe än vilka lån som använder Creditsafe så är det här kapitlet för dig. Här skriver vi bland annat om vilka andra alternativ det finns utöver UC och Creditsafe.

Här är alla lån som tar Bisnode

Everydayplus = Bisnode
Kreditidag = Bisnode
Monetti = Bisnode
Lånbutiken = Bisnode
Mobillån = Bisnode
Nanoflex = Bisnode
Nanokredit = Bisnode
Risicum = Bisnode
Snabbfinans = Bisnode
Ok money – Bisnode
Selene – Bisnode
Extrakredit Bisnode
Euroloan Bisnode
Kreditkontot Bisnode
Creditstar Bisnode

Här är alla lån som tar UC

Lendo = UC
Bank Norwegian = UC
Bigbank = UC
Cash2you = UC
Cashbuddy = UC
Credento = UC
Euroloan = UC
Frogtail = UC
Freedom Finance = UC
Ica-Banken = UC
Ikano Bank = UC
Leasy = UC
Marginalen Bank = UC
Moneypal = UC
Nettofinans = UC
Santander = UC
Sevenday = UC
Thorn = UC

Här är alla lån som vi inte vet vad dom tar för kreditupplysning än

Kredit365 = ?
Smspengar = ?
Kundfinans = ?
Expresskredit = ?
Strandia Finans = ?
Smskontanter = ?


Sammanfattning av liknande guider som Alla lån med Creditsafe

Det vi gör här är att vi sammanfattar andra guider vi skrivit om Alla lån med Creditsafe. Listan ändras efter vad vi tror att just du vill läsa mer om.

 • Snabblån
 • Sms-lån
 • Låna pengar utan UC

Snabblån

Det finns många snabblån utan Creditsafe och därför tycker vi självklart att du ska läsa startsidan för allt vi skriver om just Snabblån. Där kan du bland annat läsa mer om vilka kreditupplysnings-företag som dom använder sig av.

Sms-lån

Sms-lån är en underkategori till snabblån. Det är helt enkelt snabblån som du kan ta med mobilen.
Antingen med sms eller med BankID. Så besök Smslån för att hitta det bästa smslånet just nu.

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC är den största sidan vi har om att låna utan att företaget tar en UC. Där dom till exempel tar en Creditsafe istället. Alltså en kreditupplysning som inte är UC. Så läs den om du söker just precis det för där samlar vi allt om det.


Läs mer om Alla lån med Creditsafe

Det här är en meny över allt vi skrivit om Alla lån med Creditsafe. Har du inte hittat det du söker ovan eller ändå vill läsa vidare om ämnet så har vi här en lista där vi listar andra guider vi skrivit i ämnet.

Läs mer om Snabblån

Många av er som är ute efter att se Alla lån med Creditsafe är ute efter just snabblån så därför tycker vi att ni bör läsa dessa guider vi skrivit om snabblån innan du väljer att låna pengar med ett snabblån.


Ställ en fråga och diskutera Alla lån med Creditsafe

Här kan du diskutera Alla lån med Creditsafe i kommentarsfältet nedan.


Vilket betyg tycker du Alla lån med Creditsafe ska ha?

Säg vad du tycker om guiden Alla lån med Creditsafe här nedan i form av betyg och omdöme. Du börjar med betyg 1 till 5 där 1 är att du tycker guiden är direkt värdelös och 5 att den hjälpt dig hitta lån som använder Creditsafe. Det är något Google inte kan lista och därför behövs den här guiden. Omdöme ger du nedan.


Vad tycker du om guiden Alla lån med Creditsafe?

Här ovan ger du som sagt betyg men vill du ge ett omdöme på guiden Alla lån med Creditsafe så är kommentarsfältet öppet för dig och dina ord här nedan.


Sammanfattning av Alla lån med Creditsafe

Alla lån med Creditsafe är en guide som visar vilka lån som tar Creditsafe. Istället för UC till exempel. Vi har utgått från alla lån vi listar på Kontantinsats.se och tagit ut dom vi vet tar Creditsafe helt enkelt. Hoppas du gillar guiden och vill ge oss bra betyg och omdöme här nedan. Vi vill att våra besökare alltid ska bli nöjda med ett besök så därför är alla sidor öppna för våra besökare att kommentera fritt.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Alla lån med Creditsafe

2 reaktion på “Alla lån med Creditsafe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.