TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Advisa recension och betyg 2018-2019

Advisa recension och betyg = Hur bra är låneförmedlare Advisa i jämförelse med andra låneförmedare? Advisa är en låneförmedlare som vi listar sen några år tillbaka här på Kontantinsats.se.Vi har hunnit med och skrivit många guider om Advisa och i den här guiden tänkte vi tipsar om några av dessa. Och då framförallt dom där du kan hitta omdöme, betyg och recensioner om Advisa. Vi har lagt upp det så att i vår guide som bara heter Advisa så samlar vi allt vi skriver om Advisa.

Innehåll Advisa recension och betyg

 • Läs hela guiden innan du väljer att låna pengar
 • Stora sidan om låneförmedlare Advisa
 • Allt om låneförmedlare
 • Hur mycket får jag låna?
 • Sortera fram det du vill se
 • Säg vad du tycker efter du testat dom
 • Läs mer om Advisa recension och betyg
 • Är Advisa en låneförmedlare?
 • Vad kostar en ansökan till Advisa?
 • Vilken låneförmedlare är bäst?
 • Vilka banker har Advisa?

Advisa

Läs hela guiden innan du väljer att låna pengar

Det är själva navet av alla guider om dom helt enkelt. Sedan har vi skrivit en recension själva som heter Advisa recension och vidare har vi lagt omdöme och betyg från våra besökare under Advisa omdöme. Där har du möjlighet att både läsa tidigare besökares betyg och omdömen samt lämna egna. En annan guide vi kan rekommendera är Advisa banker där vi listar alla banker som dom har samarbete med och jämför åt dig med bara en UC och en ansökan.

Stora sidan om låneförmedlare Advisa

Advisa är en guide där vi samlar allt vi kommer över om låneförmedlare Advisa. Det är även där vi samlas och diskuterar Advisa med andra besökare. Det är tänkt att fungerar lite som startsidan för allt om Advisa och det är en guide vi uppdaterar ofta.

Allt om låneförmedlare

Advisa är en låneförmedlare så då tycker vi att du måste läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar av dom. I guiden Låneförmedlare så går vi tillsammans med våra besökare igenom att låneförmedlare som vi listar här på Kontantinsats.se. Vi har bland annat omdöme, betyg och recensioner om alla.

Hur mycket får jag låna?

Hur mycket får jag låna är den vanligaste frågan vi får in på Kontantinsats.se och tyvärr finns det inget svar på exakt hur mycket just du får låna. Svaret är tyvärr att du måste skicka in en ansökan för att få reda på det. Om du ska låna till bostad får du fråga om lånelöfte och ska du ta ett privatlån så är det enda sättet att skicka in en låneansökan.

Advisa recension och betyg

Sortera fram det du vill se

Vill du läsa och lämna omdöme och betyg om Advisa så gör du det under Advisa omdöme och vill du läsa vad vi tycker så gör du det under Advisa recension. Guiden du befinner dig på nu sammanfattar vi dessa två så att du ska få en så bra överblick som möjligt. Andra guider om Advisa är ett kapitel där vi sammanfattar andra guider om Advisa som vi har skrivit. Vi tar även med relaterade guider som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via låneförmedlare Advisa eller någon annan låneförmedlare.

Säg vad du tycker efter du testat dom

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden. Vi vill veta vad du tycker så varje besök sak göra guiden bättre. Sedan sticker vi inte under stolen med att vi mår bra av lite pepp och att det gör att vi fortsätter kämpa för att ge våra besökare gratis information om lån och ekonomi. Det är inte gratis att försöka bygga en plattform för alla svenskar som vill låna pengar och vill ha någon att bolla det med så därför är dom peppande orden väldigt viktiga för oss.

Läs mer om Advisa recension och betyg

Här nedan samlar vi länkar på andra guider om Advisa som vi skrivit och som är relaterade till låneförmedlare som Advisa och recensioner, betyg och omdömen. Vi tror du vill läsa minst en till här om vi har gjort vårt jobb rätt.

Advisa recension och betyg

Är Advisa en låneförmedlare?

Svar: Ja Advisa är en låneförmedlare precis som konkurrerande Advisa, Lendo, Freedom Finance med flera. Skickar du in en ansökan till Advisa så får du över 20 banker och lånegivare jämförda mot varandra med bara en UC (kreditupplysning).

Vad kostar en ansökan till Advisa?

Svar: En ansökan kostar i skrivande stund 0kr. Du förbinder dig inte heller att låna pengar när du skickat in en ansökan till Advisa. Du kan alltså skicka in en ansökan och se om du kan få låna pengar och hur mycket pengar du får låna och sedan kan du välja att inte låna pengar.

Vilken låneförmedlare är bäst?

Svar: Att svara på vilket låneförmedlare som är bäst är så klart väldigt svårt. Det rätta om det nu finns något rätt svar är att olika låneförmedlare är bäst för olika människor. Men vårt test av låneförmedlare kan du läsa i guiden Bästa låneförmedlare. Det är en guide som vi är väldigt stolta över och som vi jobbar väldigt mycket med varje vecka året runt.

Vilka banker har Advisa?

Svar: Då vilka banker låneförmedlare ofta ändras så listar vi dom i egna guider där vi enkelt kan gå in och ändra så fort vi får reda på att dom ändrat vilket banker det är dom jämför åt dig när du skickar in en ansökan. Så gå in i guiden Vilka banker har Advisa för att se vilka banker dom har samarbete med och jämför åt dig.