Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Advisa – Bra eller dåligt?

Advisa – bra eller dåligt? Eller vilken låneförmedlare ska man använda sig av? Vilken låneförmedlare tycker andra är bäst? Svar: Tänkte du låna pengar genom Advisa och undrar om det är bra eller dåligt? Då har du besökt helt rätt sajt! Vi försöker helt enkelt visa om långivare är bra eller dåliga genom att besökarna säger vad dom tycker. Men genom att bara lista kommentarer ger tyvärr aldrig rätt bild av ett företag då missnöjda kunder alltid väljer att kommentera mer än nöjda. Eller sätter fler sämre betyg än kunder som är nöjda. Man tar sig tid med det i större utsträckning om man är missnöjd helt enkelt. Men det ger helt klart en bild av långivaren då man kan hitta bra information där och är det helt orimligt mycket negativa kommentarer så bör man kanske ta med det i sitt eget beslut. Men sen försöker vi ge en rättvisare bild genom att själva skriva en recension där vi försöker visa så rättvis bild som möjligt genom att ta med hur populära dom är bland annat. Det för vi på lite olika sätt. Bland annat genom en topplista som du hittar här ovan.

Läs och lämna betyg och omdöme på Advisa för att se hur bra dom är

Genom att titta på guiden Advisa omdöme så kan du läsa och lämna betyg och omdöme på Advisa. Den är en bra start för att bilda din egen uppfattning av hur bra Advisa är.

 • [ratings id=”3760″ results=”true”]
#Ränta från:Lånetid:Belopp:
Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa

Advisa


Innehåll i guiden Advisa – bra eller dåligt?

Här har vi samlat alla rubriker i guiden Advisa – bra eller dåligt? och skapat en snabbmeny. Så här kan du alltså snabbare ta dig igenom guiden för att se om den svarar på dina frågor och funderingar. Och gör den inte det då finns det kapitel där du kan ge omdöme och betyg på guiden samt kapitel där du kan vara med och diskutera Advisa med andra besökare och med oss på redaktionen.


Vanliga frågor om Advisa – Bra eller dåligt?

Här samlar vi på frågor som vi har besvarat på om Advisa och relaterade frågor till Vanliga frågor om Advisa – bra eller dåligt. Vi startade 2010 och har sedan dess följt låneförmedlare slaviskt vecka efter vecka. Det har gjort att vi fått väldigt många frågor och många av dom har vi svarat på flera gånger i månaden. Därför samlar vi dom vanligaste här för att du snabbare ska hitta svar på dina eventuella frågor.

 • Lånar Advisa ut pengar själva?
 • Är det gratis att skicka in en ansökan till Advisa?

Lånar Advisa ut pengar själva?

Svar: Nej Advisa är en låneförmedlare som inte lånar ut pengar själv. När du skickar in en ansöka till Advisa och låter dom banker erbjuda dig så bra ränta och villkor som möjligt för just dig.

Är det gratis att skicka in en ansökan till Advisa?

Svar: Ja i skrivande stund så är det helt gratis att skicka in en ansökan till Advisa. Du förbinder dig dessutom inte att låna pengar bara för att du skickar in en låneansökan. Så du kan alltså skicka in en ansökan bara för att få svar på frågan Hur mycket får jag låna som är en av dom vanligaste frågorna vi får in.


Fördjupning av Advisa – bra eller dåligt?

Det här är ett kapitel där vi går på djupet av Advisa – bra eller dåligt.

 • Advisa är gratis

Advisa är gratis

Advisa är gratis för dig som privatperson att använda då du kan alltså jämföra privatlån via dom helt gratis med chans att spara tusenlappar. Varför ska någon låna direkt av en bank igen?


Sammanfattning Advisa – bra eller dåligt?

I guiden Advisa – bra eller dåligt? går vi igenom hur vi går tillväga för att försöka ta reda på om en låneförmedlare är bra eller dåligt. Det är på nästan exakt samma sätt som vi försöker ta reda på om en långivare eller bank är bra eller dålig. Och tillsammans med våra besökare försöker vi skapa en plattform där vi tillsammans kan ta reda på det. Vi skapar topplistor som visar vilka lån som våra besökare oftast väljer efter ha besökt oss och vi ger möjligheten att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga låneförmedlare, långivare och banker. Vi skriver även egna recensioner om alla låneförmedlare och lån. Vi följer lånebranschen varje dag året runt och har en väldigt bra bild av hur utbudet ser ut i Sverige. Allt det här tillsammans hoppas vi gör att vi tillsammans kan ta reda på om något är bra eller dåligt. Och framförallt vilket alternativ som är bäst.


Tips på andra guider relaterade till Advisa – bra eller dåligt?

Här följer några sammanfattningar av några av våra guider om Advisa som vi tror du kan tycka är intressant att läsa om du funderar på att låna pengar via Advisa. Nedanför sammanfattningarna kan du sedan hitta vidare bland några relevanta länkar som vi också tror du kan vara intresserad av. Sedan får du väldigt gärna ge omdöme och betyg på guiden här nedanför också.

 • Advisa
 • Advisa banker
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare

Advisa

Advisa heter våran guide där vi samlar det mest som vi skriver om låneförmedlare Advisa. Guiden heter kort och gott bara Advisa för att den fungerar som startsida för allt vi skriver om Advisa. Vi tycker det är ett måste att besöka den guiden innan man funderar på att låna pengar via Advisa.

Advisa banker

I vår guide Advisa banker uppdaterar vi köpande om vilka banker det är som Advisa har samarbete med och jämför åt dig med bara en UC. Vi uppdaterar guiden så fort det blir en förändring. Det vill säga om dom får något nytt samarbete eller avslutar något så uppdaterar vi det så fort vi får reda på det. Vilket brukar vara väldigt snabbt.

Låneförmedlare

Advisa är en låneförmedlare och i guiden Låneförmedlare kan du läsa om alla låneförmedlare som vi listar på Kontantinsats.se. Du kan bland annat se omdöme och betyg från andra besökare och se vart dom är i topplistan just den här veckan. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar via Advisa.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en undersida till guiden Låneförmedlare som vi skriver om här ovan. Där tar vi ut dom 3 bästa just precis nu och skriver mer om dem.


Läs mer om Advisa – bra eller dåligt?

Om du inte hittat det du söker här ovan så hoppas vi att vi kan tipsa om andra guider vi skrivit om Advisa eller som är relaterade till låneförmedlaren Advisa.

Vilka banker har andra låneförmedlare?

Här har du några guider om vilka banker andra låneförmedlare har så att du enkelt ska kunna jämföra dom mot varandra.

Guider om låneförmedlare

Advisa är en låneförmedlare så funderar du på att låna pengar via dom så tycker vi självklart du borde läsa våra guider om låneförmedlare först.

Låna till kontantinsats via Advisa


Diskutera och ställ frågor om Advisa – Bra eller dåligt?

Vi vill ha en levande sajt där du som besökare kan vara med och diskutera och ställa frågor om alla guider på Kontantinsats.se så om du har några frågor om Advisa – Bra eller dåligt? så kan du ställa dom här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme på guiden Advisa – Bra eller dåligt?

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Advisa – Bra eller dåligt?. Vill du istället ge betyg och omdöme på Advisa så gör du det under Advisa omdöme. Titta gärna in vår startsida för Advisa också som heter just Advisa.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Advisa – Bra eller dåligt?

Det här inlägget postades i Advisa, Advisa banker. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Advisa – Bra eller dåligt?

 1. Markus skriver:

  Vilka är bäst av Lendo och Advisa?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Markus,

   Det är väldigt svårt för oss att säga. Det vi kan säga är att fler av våra besökare väljer Lendo än Advisa. Det är dock ingen garanti att Lendo skulle vara bättre än Advisa. Eftersom både Lendo och Advisa är kostnadsfria så kan du prova båda två och se efter själv vilken du tycker är bäst.

 2. Josefine skriver:

  Vilka banker har Advisa med i sin jämförelse?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Josefine,

   Du kan se vilka banker Advisa har i länken här ovan till guiden som heter Vilka banker har Advisa.

 3. Josse skriver:

  Vill bara säga att jag har provat både Lendo och Advisa och Advisa är bäst enligt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.