Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Advisa billån

Advisa billån? Advisa erbjuder dig att jämföra billån i form av privatlån. Det vill säga billån där du inte behöver ha någon kontantinsats alls. Du behöver heller inte köpa en bil av en bilhandlare eller bry dig om vilken årsmodell det är på bilen. Krav som du annars ofta måste hålla dig till vid ”vanliga” billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Advisa billån

Stora sida om låneförmedlare Advisa

Advisa är en så kallad låneförmedlare som jämför lån åt dig och det med en enda UC. Vår guide Advisa är en guide vi tycker du bör besöka innan du väljer att använda dig av deras tjänster. Där samlar vi bland annat allt vi skriver om dom.

Så funkar en låneförmedlare

En låneförmedlare tar oftast in en enda ansökan och tar bara en enda kreditupplysning och sedan får du erbjudande från flera olika banker och långivare där du kan se vilken ränta dom vill låna ut till dig med. Så du enkelt ska kunna se hur bra eller dålig ränta du kan få och hur mycket pengar du får låna helt enkelt.

Jämför mot andra låneförmedlare

Om du ska använda en låneförmedlare är det viktigt att du först jämför dessa mot varandra. Du kan till exempel jämföra antalet banker dom jämför och vilka banker det är dom har samarbete med. Du kan även jämföra omdöme och betyg. Vi skriver om vilka alla låneförmedlare vi listar har för banker och vi har även möjligheten att lämna både omdöme och betyg för samtliga lån vi listar. Till det har vi även våran egen recension. Det är även allt detta som vi sammanställer till en topplista varje vecka.

Det ska du jämföra mellan låneförmedlare

När du har bestämt dig för att låna pengar via en låneförmedlare så ska du jämföra antalet banker dom jämför och sedan vilken ränta och vilka villkor dom erbjuder dig. Så se vilka som är bäst för just dig och prova dig fram.


Sammanfattning av Advisa billån

Advisa billån skapade vi för att många av våra besökare undrar om Advisa jämför lån till bil också och inte bara privatlån. Därför skapade vi den här guiden så vi enkelt ska kunna länka till denna när frågan kommer till oss. Och sedan självklart för att våra besökare ska kunna hitta till den här sidan och inte ens behöva ställa frågan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.