TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

14% av alla privatlån går till kontantinsatser

strong>14% av alla privatlån går till kontantinsatser. Av alla privatlån som tas så går alltså 14% till att finansera hela eller delar av sin kontantinsats. Det gjorde att ungefär 5% av alla bolån under 2015 finansierat hela eller delar av kontantinsatsen med privatlån.

Gissningsvis är det dom stigande bopriserna som står bakom detta och som gör att fler måste låna pengar till sin insats för att ens ha chans att ta sig in på bostadsmarknaden just nu. Det är alltså så många som var 7 privatlån som går in insatser till bostäder. På första plats så är det fordon som man tar privatlån till. Man lånar alltså bil, lånar till renovering, lånat till fritidshuset eller samlar lån och krediter till ett stort lån.

Svårt för unga att ta sig in på bostadsmarknaden

Det är väldigt svårt för unga att köpa en lägenhet eftersom det grävs så stor insats. Även för folk som tjänar mycket pengar. Därför är det enormt viktigt att man kan låna till insatsen vid behov och möjlighet. Och då är det privatlån som gäller och på Kontantinsats.se kan du läsa våra bäst i test av sådana lån.

Det går alltså att finansiera insatsen med privatlån

Så den korta sammanfattningen är alltså att du har möjlighet att finansiera din insats med ett privatlån så länge din ekonomi klarar av det och så länge du väljer rätt bank. För alla banker godkänner inte det. Och har du inte ekonomi som klarar det så är det tyvärr bara att börja spara.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.